Matkamessuarvonta

matka

 

Mitä ihmettä, Matkamessut käynnistyvät jo tällä viikolla! Tällä kertaa olen mukana Matkamessuilla bloggaajana ja sain kaksi vapaalippua arvottavaksi blogissa. Liput oikeuttavat sisäänpääsyyn perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina 20.-22.1. klo 10 alkaen. Kirjoita kommenttikenttään, mikä matkakohde sinua kiinnostaa tänä vuonna ja miksi. Suoritan arvonnan huomenna tiistaina kello 15.

Messujen ohjelmassa on paljon kiinnostavia luentoja ja esityksiä. Matkabloggaamisen tulevaisuus, matkailun tulevaisuuden ilmiöt ja kestävä matkailu vetävät minua puoleensa. Listasin myös maita, jotka kiinnostavat, mutta niitä kertyi niin paljon, ettei juuri yhtään maata raaski jättää mainitsematta. Lähimmät matkasuunnitelmat kuitenkin liittyvät Ranskaan, Saksaan, Itävaltaan, Portugaliin ja Sloveniaan, joten luuhaan varmasti näillä osastoilla.

Parasta messuilla on tavata tuttuja ja vaihtaa kuulumisia sekä tutustua uusiin matkailuihmisiin. Ihanaa on myös törmätä johonkin uuteen ja joutua yllätetyksi.

Malesian osastolla viime vuonna pistettiin tanssiksi.

Mainokset

19 kommenttia artikkeliin ”Matkamessuarvonta

 1. Saksa; Berliini, Hampuri, München … kaupungit ovat kiinnostavia, myös saksalainen futis- ja olutkulttuuri sekä museot ja näyttelyt.

  Tykkää

 2. Ranska kiinnostaa aina. Se on mulle niin rakas. Ja Intia. Paimentolaisen sielu kaipaa liikkeelle. Japani, Kuuba, Malediivit ja Nepal. Eksotiikka kiehtoo. Väri, valo, tuoksut, maut. Lämpö. Meret. Vuoret.

  Tykkää

 3. Tiibet kiinnostaa ja sinne lähtisin heti, jos olisi ylimääräistä rahaa. 🙂
  En nyt osallistu arvontaan, koska itse en taida ehtiä viikonloppuna messuille.

  Tykkää

 4. Minua kiinostaisi lähteä jonnekin hieman kauemmas ja aivan erilaiseen paikkaan, toki hiirveä lista näitä paikkoja kaukaa ja läheltä ! Mutta esim. Singapore olisi jännä ja varmasti erilainen paikka mitä euroopassa olen nähnyt 😀

  Tykkää

 5. Romaniaan haluan uudelleen. Nyt Transilvaniaan. Cluj-Napocaan, josta voi singahdella eri paikkoihin. Portugali kiinnostaa aina. Kanada (lähinnä Quebecin alue) kiinnostaisi kokea.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s