The Winner Takes It All

006Onnenkissa Hugo katsoo kameraan, veli Victor alas

Liput Matkamessuille on arvottu. Arvonta oli blogissani ensimmäinen laatuaan, joten siitä tuli varsin virallinen ohjelmanumero. Kirjoitin osallistujien nimet (7 kpl) paperilapuille ja annoin onnenkissa Hugon valita voittajan. Hugo on kohta 2-vuotias kissapoika, joka on luonteeltaan filosofisen mietiskelevä ja toimissaan harkitseva. Hugolla on yksi harrastus, jossa se on salamannopea, ja sen myötä Hugon lempinimeksi onkin vakiintunut PaperiH. Hugo on erikoistunut paperilappusten nappaamiseen, se vilistää paikalle heti kuullessaan paperin kahinaa. Papereita se kanniskelee suussaan, ja antaa niille välillä kyytiä pitkin lattiaa. Hugo on napannut suuhunsa kauppakuitteja, muistilappuja ja satunnaisen setelinkin.

16129675_710290962486186_73165672_o
Onko kiellettyjä aineita käytetty? Virallinen valvoja Obi nuuski jokaisen lipukkeen

16121695_710290945819521_1515331846_o
PapruH sieppasi paperin. Obi valvoo.

Hugo oli nopea ja kuvaaja hidas, kaikki ei tallentunut kameraan. Hugo nappasi lipukkeen ja vei sen mennessään, maisteli sitä hieman ja antoi muutaman mojovan tassutömäytyksen. Paperista paljastui Katin nimi. Kati saa siis molemmat vapaaliput Matkamessuille. Liput on lähteneet matkaan, virallinen valvoja Obi tarkisti myös lähetyksen ja nuuhki kirjekuoren. Hyvää messuviikonloppua Kati!

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”The Winner Takes It All

  1. Oi, kiitoksia vielä. Välittäkäätten liikuttunut ihailuni Onnenkissalle ja Hänen Veljelleen (vaikka ei osallistunut arvontaan, ihailen häntä [häntää?] silti) sekä Viralliselle Valvojalle.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s