Matkamessut: torstain valitut palat

Paras kahvi

048

Messuaamu lähtee käyntiin kahvilla, eikä onneksi tarvitse tyytyä puoli päivää seisseeseen juhlamokkaan. Indonesian osastolla tarjottu jaavalainen robusta oli huumaavan tuoksuista ja maku oli saman veroinen.

Paras eväs

059.JPG

Olen lähtöisin Pohjois-Karjalasta ja vedän tässä kotiinpäin, mutta mielestäni ehdottomasti parasta evästä ovat tuoreet karjalanpiirakat. Matkaleipomo Tuula Pulkkinen Enosta myy messujen parhaat piirakat osastolla 7r151.

Paras skumppabaari

057

Kätevä kohtaamispaikka, iloisin ja ystävällisin palvelu, ja vieläpä kohtuullinen hinta katsaukseni perusteella on Pink Island baarissa. Tarjolla on pinkkiä kuohujuomaa, viinejä ja sateenkaaren värejä. Pink Island löytyy osastolta 7k100.

Paras asiantuntijamatka

Lomalinja on kotimainen teemamatkoja tarjoava matkatoimisto, joka on ehtinyt kukkeaan keski-ikään ja juhlii tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan. Lomalinjan laajasta matkavalikoimasta huippukiinnostava olisi esimerkiksi toukokuussa toteutettava Rauli Virtasen opastama matka Sarajevon laukaukset. Matka tarjoaa historiaa ja kulttuuria Serbiassa, Kroatiassa ja Bosniassa. Balkanin sodista raportoinut Rauli Virtanen on asiantuntijana aivan ehdotonta kärkeä. Lomalinjan osastolla 6m70 Rauli Virtanen ja Lomalinjan myyntipäällikkö Laura Grönmark-Simula olivat kertomassa matkasta, ja Rauli signeerasi Reissukirjaansa.

Paras Suomi-kohde

Viinimatka kotosuomessa? Keski- ja Etelä-Euroopan viiniteiden vaihtoehto voisi olla kesäinen viinitilakierros. Viinitiloja on ympäri Suomea, joten mökkimatkan varrelle saattaa osua vaikkapa joku näistä: Ollinmäen viinitila Anttolassa, Mattilan marjatila Huittisissa, Lepaan viini- ja puutarhatila, Mustila Viini Elimäellä tai Ciderberg Oy Lohjalla. Suomalaiset viinitilat esittäytyvät vieri vieressä iloisissa tunnelmissa osastolla 6s48.

Paras kulttuurikohde

050

Latvialaissyntyisen taidemaalarin Mark Rothkon nimeä kantava taidekeskus löytyy mestarin synnyinkaupungista Daugavpilsista. Taidenäyttelyn lisäksi museossa järjestetään majoitusta, joten samalla voi päästä osalliseksi Night at the museum -kokemukseen. Osastolla 6g60 taidekeskuksen edustajat, sympaattiset Elina ja Viktors kertovat asiantuntevasti museosta, Daugavpilsista ja sen lähiympäristöstä.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Matkamessut: torstain valitut palat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s