Kokeellista muotoilua

Huomasin kirjastokäynnin ohessa, että  Iittalan ja Aalto-yliopiston opiskelijoiden Tomorrow’s Archives -näyttely on auki enää 10.11. saakka. Värittömänä ja koleana iltapäivänä on mukavaa ajaa maisemahissillä entisen Arabian tehtaan kahdeksanteen kerrokseen, vilkaista alas jäävää harmaata merta ja talojen harmaita kattoja ja astua värikylläisen lasitaiteen näyttelyyn.

Näyttely esittelee lasin, keramiikan ja uusien värien maailmaa. Nautin itse erityisesti videoteoksen muuttuvista värimaailmoiden ja äänen yhteisvaikutuksesta. Lasin ja keramiikan muotokieli ja maailma tulee erityisen hyvin esiin valoisassa näyttelytilassa, johon valon lisäksi kävijöiden muuttuvat varjot tuovat oman jännitteensä. 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Näyttely on osa syyskuisen Helsinki Design Weekin virallista ohjelmaa. Iittala & Arabia muotoilukeskuksen sivulla kerrotaan:

”Tomorrow’s Archives -näyttely esittelee Aalto-yliopiston opiskelijoiden materiaalikokeiluja. Iittalan ja Aalto-yliopiston yhteistyössä opiskelijat tutkivat ennakkoluulottomasti materiaalien ominaisuuksia. Näyttely herättää tutut materiaalit eloon ja saa katsojan pohtimaan, minkälaisessa tulevaisuudessa mahdollisesti tulemme elämään.”   

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s