Hitaan matkailun alkeet

Olen hitaasta matkailusta ja rauhallisesta elämästä haaveileva keski-ikäinen nainen. Tutkin matkablogissani onnistuuko minulta matkustaminen kevein mielin ja kantamuksin, jälkiä jättämättä. Etsin pieniä asioita ja hitaita kokemuksia kirjojen, taiteen tai luonnon inspiroimana.

Yritän välittää tunnelmia ja tuokiokuvia matkoiltani monen aistin välityksellä. Otan paljon valokuvia. Pidän lukemisesta ja inspiroidun kirjoista – joskus matkustan tarinan tai kirjailijan perässä. Olen aina pitänyt mukavuudesta ja nopeasta matkustamisesta, mutta nyt haluan tutkia myös muita vaihtoehtoja. Pidän syömisestä ja juomisesta, mutta haluan keskittyä paikallisiin tuotteisiin.

Voit mieluusti ottaa minuun yhteyttä, jätä vain viestisi allaolevaan kenttään.

 

 

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Hitaan matkailun alkeet

 1. Hei Päivi, blogisi on upea juttu- kertakaikkiaan! Minä arvelen, että tästä reissusta tulee sinulle todella hyvää materiaalia. Minulla on paljon opittavaa näissä blogiasioissa. Luulen, että varaamme jonkun ehtootuokion, niin että saat esitellä asiaa koko porukalle. Asia kiinnostaa varmasti muitakin kuin minua.
  En tiedä ollenkaan, millaista tekniikkaa perillä löytyy. Jos voit demonstroida vaikka läppärillä, niin sellainen varmasti järjestyy. Olen rakentanut oman kurssini vanhanaikaisin metodein, niin että se varmasti toimii, eikä sorru tekniikkaan. Sellaisestakin on kokemusta. Joka tapauksessa on todella kiva tutustua ja vielä kaiken kukkuraksi oppia itsekin jotain. Elinikäinen oppiminenhan on kantava teema tässä ajassa.
  Tapaamisiin maanantaina Seutulassa !
  Lasse

  Liked by 1 henkilö

  • Hei Lasse! Olen ollut mökillä poissa netin houkutuksista, niin vastaus vähän viivähti. Oli mahtava matka, myötäelän uudestaan mukananne, kun näen kuvia! Toivottavasti tästä tulee nyt jatkuva kohde, Montefeltrossa on niin paljon ainutlaatuista koettavaa ja nähtävää! Loistavia maalaushetkiä ja terveisiä sinne.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s