Helsingin rantaviivaa kävellen, osa 5

001
Jatkan rantojen mittailua siitä, mihin viimeksi viikko sitten jäin, eli Kesärannasta. Tässä välillä on sen isäntäkin ehtinyt vaihtua. Pidetäänpä ne dronet maassa. Pidin jopa kamerankin taskussa, vaikka kuvaamista ei erikseen kielletty.

006
Tämän päivän kävelyssä korostui rauhallisuus vielä enemmän kuin aikaisemmin. Sumuinen sää kai sen teki. Äänet kaikuvat pehmeämmin ja askeleet tuntuvat mietteliäämmiltä. Maisema näyttää syvemmältä, horisontti kaukaisemmalta.

010
013016024026027029032033
Kesärannasta Torpanrantaan rantaa pitkin kertyi 5 kilometriä kävelymatkaa. Matelu- ja pysähtelytekniikalla aikaa kului lähes kaksi tuntia. Hyppäsin ratikkaan ja ihastelin sen vauhtia, vaunu tuntui kiitävän eteenpäin. Kuuntelin toisella korvalla ihmisten juttelua. Takanani istuvien nuorukaisten mielestä ratikka on aivan turha kulkuväline, koska se kulkee kävelyvauhtia. No ei ainakaan minun vauhtiani!

3 kommenttia artikkeliin ”Helsingin rantaviivaa kävellen, osa 5

  • Suurkiitos lukemisista ja kommenteista! Tuli välillä niin pitkä tauko blogin pitämiseen, että mietin kevään mittaan, vaihtaisinko blogin nimeksi ”Hidasta kirjoittamista”. Mitä pitempi väli tuli, sitä suurempi tuntui olevan kynnys kirjoittaa. Jonkinlaista uudistumistakin kaipailin. Sitten päätin, että madallan kynnystä ja kirjoitan mitä mieleen juolahtaa. 🙂

   Liked by 1 henkilö

   • Ja täällä yksi hidas lukija. Minulla on ollut blogissa hiljaista viime aikoina, on ollut kiireinen kevät ja inspiraatio hukassa. Olen miettinyt mitä blogillani tekisin, matkainspiraation jakaminen tuntuu nykyään vähän epäeettiseltä, kun itselläni ei oikein ole aikaa hitaaseen ekologisen matkustamiseen enkä ole vielä kauheasti osannut vähentää lentämistä. Ehkä parasta onkin juuri tuo, kirjoittaa mitä mieleen juolahtaa, sellaisena blogini on alkanutkin, miksei siis jatkuisikin, vaikka sitten harvemmin päivittyisi.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s